Известие

Collapse
No announcement yet.

как се свалят решетките на говорителите - 147

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Веднага ти отговарям:
    1.сравняваш различни по клас автомобили
    2.дори и да приемем 1-то музиката струва кажи речи едни и същи пари
    3.сравних ауди а8 6.0 с моита алфа ми само мощноста е по голяма горе долу на 1 и съща сила свирят еднакво и тя е с около 10 говорителя май
    4.сравнението с салама е неуместно АЛФА се прави в Италия Ауди в Германия а БОСЕ е Американска фирма, пък и до колкото знам тея коли ги купуваме 2 ра рака от саответните немски и италиански пазари дали им е занижено качеството на изработка-надали
    5. и последно както казах на вкус и цвят приятели няма,ти имаш свое виждане за качествена озвучителна система а аз свое.И понеже се занимавам с големи озвучавания съм си направил извод относно няколко марки за мен БОСЕ свири много по качествено от всички тонклонки и говорителчета с цени до 500 лв

Comment

...

Linkestis,наистина чух за тези озвучения в новите А8.Много ще ми е интересно да чуя как свири вътре,понеже и от друго място чух,че е уникално по звук.В А6 слушах мисля,че беше 2008година и не беше нищо особено!!!
      Кара:Alfa 147 1.9JTD 16V

Comment

Мисля вече да я ясно как се свалят решетките, което беше и първоначалната идея на темата. Оставих ви малко, ама вие се оляхте.

Стига толкова.
        166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
        ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Working...
        X